Fredrik Nylén blev känd i Hela Sverige bakar. Han driver också en av Sveriges största bakbloggar, Fredriks fika. Hans första bakbok hade samma namn, Fredriks fika. Nu är bok nummer två här: Baka bullar. Här har han samlat alla sina bästa bullrecept, från klassikerna han lärde sig baka med sin mamma och mormor till egna uppfinningar med nya former och överraskande smaker. Här finns inte bara bullar, utan också knyten, nystan och gifflar, liksom längder, brytbullar och bulltårtor. Jag är sugen på att testa bland annat Vaniljbullar i muffinsform, Saffransgifflar med vit choklad, Öppen fläta med kanel, Kanelstjärna, Tigerbröd med choklad och vanilj, Semlor med hemgjord mandelmassa, Socker-S och Bullar med chokladgömma. Precis som i Fredriks fika är recepten tydligt presenterade och lätta att följa. Bilderna på bakverken ser otroligt lockande ut. Tycker man om att baka och framförallt då bullar, så kan man få mycket inspiration från Baka bullar.
Baka bullar är utgiven av bokförlaget Semic och finns bland annat på Adlibris och på Bokus.